5x inspiratie voor een origineel en persoonlijk cadeau

5x inspiratie voor een origineel en persoonlijk cadeau

Geplaatst op

Wat is er nu leuker dan het krijgen van een persoonlijk cadeau? de verzender geeft hiermee duidelijk aan dat hij of zij om je geeft en er moeite voor heeft gedaan om een leuk cadeau voor je uit te kiezen. Jij als ontvanger zijnde hebt hiermee direct het gevoel dat je enorm gewaardeerd wordt en… je houdt er een leuk cadeau aan over! 5x inspiratie voor een origineel en persoonlijk cadeau.

1. Naamketting of armband

Een ketting of armband met je naam gegraveerd is natuurlijk het ultieme cadeau om te krijgen van je vriend, vriendin of familielid. Hiermee laat je de ontvanger zien dat je van diegene houdt en dat je hoopt dat diegene elke dag aan je denkt! Wat is er nu een mooier teken van liefde dan dit?

2. Zelf ontworpen tas

Hoe leuk is het om in de zomer met een zelf ontworpen tas van je bestie te lopen? Ontwerp een leuke tas met een quote, vakantiefoto of foto van jullie samen en shine er lekker mee in de zomer of neem je tas mee voor de boodschappen naar de supermarkt.

3. Zelf ontworpen shirt

Een shirt zelf ontwerpen met een spreuk, slogan of leuke foto van jullie samen is het ultieme vriendencadeau. Koop voor jullie allebei hetzelfde shirt, dan lopen jullie er in de zomer heerlijk fris en florissant bij. Ook het laten bedrukken van een toffe tekst op de achterkant, zodat iedereen op straat in een deuk ligt als degene achter je loopt, mag eigenlijk niet ontbreken

4. Zelf ontworpen tegeltje

Een tegeltje met een, voor jullie bekende quote, aan een dierbare geven is van onschatbare waarde. Een tegeltje bedrukken kan eenvoudig online. Ook een tegeltje met eigen foto is leuk om op te hangen in je woonkamer of in je wc, want hoe leuk is het om aan je bestie te denken als je op je gemak even door moet brengen in het kleinste kamertje van je woning?

5. Bedrukte mok

Wil je iets kleins, maar toch persoonlijks geven. bedruk dan een mok met een leuk opschrift of een foto. Zo kan de ontvanger elke dag aan je denken bij het drinken van een lekkere kop thee of een bakje koffie.

Gerelateerde berichten

American vintage kinderkleding: tijdloze charme voor de jonge garderobe

In een wereld waar mode sneller verandert dan het weer, biedt American vintage kinderkleding een verademing met zijn tijdloze charme en duurzaamheid....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden