Aanbiedingen van G-vloeren: profiteer van burenkorting

Aanbiedingen van G-vloeren: profiteer van burenkorting

Geplaatst op

Er zijn door het hele land nieuwbouwprojecten die op stapel staan of binnenkort worden afgerond. In de toekomst wordt er om de woningnood op te lossen zelfs nog veel meer gebouwd. Dat betekent dat er de komende jaren veel verhuizingen gaan plaatsvinden en iedereen die gaat verhuizen, krijgt de gelegenheid om het interieur naar wens in te richten. In dat kader is het bij het maken van een vloerkeuze interessant om gebruik te maken van aanbiedingen van G-vloeren. Bijvoorbeeld als het om de keuze voor grindvloeren gaat, maar ook indien de voorkeur uitgaat naar een ander type naadloze vloer. G-vloeren voorziet in speciale aanbiedingen, zoals de burenkorting.

Ontstaan van burenkorting

De burenkorting is een aanbieding van G-vloeren die ontstaan is omdat er bij nieuwbouwprojecten vaak meerdere toekomstige bewoners bij deze specialist de keuze voor een vloer kwamen maken. Het viel op dat het regelmatig ging om bewoners die in woningen van hetzelfde nieuwbouwproject kwamen te wonen. Aangezien G-vloeren al schaalvoordeel toepast bij toenemende oppervlakken is dat vertaald naar een speciale burenkorting voor nieuwbouwprojecten. Normaal uit het schaalvoordeel is in een afnemende prijs per m2 voor individuele projecten. Hier profiteren particulieren minder van dan bijvoorbeeld bedrijven die een grote bedrijfshal van een naadloze vloer laten voorzien. Om het grote schaalvoordeel ook voor particulieren toegankelijk te maken, is de burenkorting in het leven geroepen.

Wat is de burenkorting?

De burenkorting bestaat uit een procentueel voordeel dat beschikbaar komt als meerdere buren van bijvoorbeeld een nieuwbouwproject gezamenlijk bij G-vloeren aankloppen om een vloer af te nemen. G-vloeren geeft wat dat betreft het voordeel van het uitvoeren van een groot project voor meerdere bewoners van een nieuwbouwproject in de vorm van een korting terug. Daarom heeft deze speciale aanbieding de naam burenkorting toebedeeld gekregen, want toekomstige bewoners van nieuwbouwprojecten zijn uiteindelijk elkaars buren.

Gerelateerde berichten

American vintage kinderkleding: tijdloze charme voor de jonge garderobe

In een wereld waar mode sneller verandert dan het weer, biedt American vintage kinderkleding een verademing met zijn tijdloze charme en duurzaamheid....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden