Bedrukte relatiegeschenken voor zakenrelaties

Bedrukte relatiegeschenken voor zakenrelaties

Geplaatst op

Maak relatiegeschenken voor zakenrelaties persoonlijker en leuker met drukwerk. Van het logo van je bedrijf tot een vrolijke boodschap of zelfs een kortingscode! Het is allemaal mogelijk, uniek en echt van deze tijd. Hoe leuk is dat! Met een bedrukt geschenk zorg je echt voor onderscheid en meerwaarde. Voor je klanten, relaties als je bedrijf. Het is dan ook iets dat steeds meer bedrijven doen.

Het laten bedrukken van een bidon

Een van de leukste relatiegeschenken voor zakenrelaties zijn de bedrukte bidons. Je hebt ze in veel verschillende soorten vormen en inhoud. Zo kun je de bidon aanpassen bij de boodschap die je hebt. Zo heb je bidons die gemakkelijk mee naar de fitness genomen kunnen worden maar ook voor aan het bureau. Zeker omdat er te weinig water gedronken wordt gedurende een werkdag.

Kies dus echt het doel dat je hebt wanneer je een bidon als relatiegeschenk wil laten voorzien van een persoonlijke boodschap of je logo. Wees je er ook van bewust dat het lang niet voor ieder bedrijf aantrekkelijk is om een bidon van een ander bedrijf op een bureau te hebben staan. Wees dus voorzichtig met branding. 

De juiste kleuren en formaat kiezen

Je hebt ook keuze in kleuren en formaten bij het laten bedrukken. Wees je bewust van het effect als je een bidon laat drukken. Wanneer je een lichte tekst op een lichte bidon laat bedrukken zal het drukwerk minder goed zichtbaar zijn. Kies dus een donkere kleur op een lichte achtergrond en andersom.

Sommige bedrijven gebruiken voor het drukwerk een lage resolutie en rekken deze te ver uit bij het laten bedrukken. Niet doen! Het drukwerk toont zich dan niet op de mooiste manier wat kan zorgen dat het de kwaliteit van een product niet ten goede komt.

Laat dus altijd een expert met je meekijken of het formaat, de kwaliteit en de mogelijkheden bij elkaar passen. Soms zijn er handige tips en oplossingen te vinden.

Nu je weet wat er nodig is voor het bedrukken van bidons is het tijd om te kijken of dit een relatiegeschenk is die ook echt bij je past. Er zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden van artikelen om te laten drukken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden