De voordelen van Beton Cire in de woonkamer

De voordelen van Beton Cire in de woonkamer

Geplaatst op

De woonkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis. Het is de plek waar je waarschijnlijk de meeste tijd doorbrengt, en het is de plek waar je je gasten ontvangt. Daarom wil je alleen het beste voor je woonkamer. Beton Cire kan daarbij helpen. Dit zijn de voordelen.

 

Beton Cire is de afgelopen jaren enorm populair geworden onder interieurontwerpers en mensen die op zoek zijn naar een nieuwe inrichting. De moderne mix van stucwerk en cement heeft een lichte tekening, wat voor stijlvolle details zorgt. Perfect voor een modern en strak interieur, alhoewel het in een klassieke inrichting ook niet misstaat. Wanneer iemand Beton Cire in huis neemt, is het meestal in de woonkamer. Met goede reden, de voordelen die de afwerking biedt zijn perfect voor in een woonkamer.

Slijtvast

De woonkamer is in veel huizen de ruimte met het meeste ‘voetverkeer’. Iedereen die in en uit loopt, kinderen die er spelen, gasten die op bezoek komen: de woonkamervloer heeft het zwaar te verduren. Het komt dan ook vaak voor dat de vloer in de woonkamer als eerste slijtsporen vertoont.

Niet wanneer je een Beton Cire vloer in de woonkamer hebt liggen. De mix van stucwerk en cement in slijtvast, waardoor het jaren mee kan gaan. Het onderhoud dat de vloer nodig heeft is bovendien minimaal. Daarnaast is Beton Cire ook nog eens bestand tegen water. Wanneer je een glas drinken laat vallen hoef je je dus niet direct zorgen te maken over de vloer.

Naadloos

Een tweede voordeel van Beton Cire in de woonkamer is dat het naadloos wordt aangebracht. In het geval van een Beton Cire vloer zorgt dit voor een bijzonder strakke en schone basis voor de rest van je inrichting. Normaal zijn voegen de eerste plekken waar vuil zich gaat ophopen, maar met een naadloze vloer hoef je je daar geen zorgen over te maken.

De naadloze afwerking komt ook goed tot haar recht op de muur. Of je nu een enorme wandpartij of een klein muurtje hebt, Beton Cire zorgt voor een strakke look. Veel mensen kiezen ervoor om niet hun hele woonkamer met Beton Cire af te werken, maar bijvoorbeeld één Beton Cire muur in de woonkamer te laten aanbrengen. Hierdoor springt deze muur direct in het oog, wat een goede manier kan zijn om wat extra dynamiek en flair aan een ruimte toe te voegen.

Aan te brengen op elke ondergrond

Wanneer je een nieuwbouwhuis koopt, worden de muren en vloeren vaak zo opgeleverd dat je ze direct kunt afwerken. Deze luxe heb je echter niet wanneer je je bestaande huis wilt verbouwen. Dan kan een renovatie van de muur of vloer veel sloopwerk met zich meebrengen.

Een voordeel van Beton Cire is echter dat het aangebracht kan worden op elke ondergrond. Dus wat je nu ook voor afwerking hebt, een professional kan er waarschijnlijk een nieuwe laag Beton Cire overheen aanbrengen. Laat dit echter wel aan de professionals over. Ga op zoek naar een stukadoor in Purmerend of in een plaats bij jou in de buurt die ervaring heeft met Beton Cire.

Beton Cire in de woonkamer heeft dus serieus voordelen. Niet zo gek dat het zo populair is. Wil je meer weten over Beton Cire? Kijk da

Gerelateerde berichten

American vintage kinderkleding: tijdloze charme voor de jonge garderobe

In een wereld waar mode sneller verandert dan het weer, biedt American vintage kinderkleding een verademing met zijn tijdloze charme en duurzaamheid....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden