Een simulator van een F1 raceauto huren

Een simulator van een F1 raceauto huren

Geplaatst op

Heb je binnenkort een beursstand en verkoop je producten en/of diensten die gerelateerd zijn aan de autobranche? Dan is het wellicht interessant om een F1 race simulator te huren om publiek te trekken bij jouw beursstand. Je kunt bij ons kiezen uit vijfentwintig race simulatoren van de Formule 1. De branding is daarnaast volledig naar wens aan te passen. Hierdoor is het mogelijk om de simulator eigen te maken.

 

Wat ontvang je indien je de F1 simulator huurt?

Indien je een F1 race simulator huurt, ontvang je verschillende zaken. Zo ontvang je vanzelfsprekend een simulator van een Formule 1 raceauto. Deze wordt in heel Nederland geleverd. Tevens wordt de opbouw en afbouw voor je geleverd. Je hoeft jezelf dus niet in moeilijk bochten te wringen om de opbouw en afbouw te regelen. Tevens wordt de simulator voorzien van professionele begeleiding. Hierbij regelt deze begeleider de uitleg over de simulator en begeleidt het hele proces. Indien je het bandenwisselspel erbij boekt, dan ontvang je tevens professionele slagmoersleutels om het race ervaring te vergroten. Daarnaast is het mogelijk om eigen branding te monteren op de F1 simulator. Dit is perfect voor de promotie op de beurstand. Indien je de F1 race simulator huurt, dan ontvang j tevens een hightech racestuur en verstelbare pedalen. Ook ontvang je bij de huur een LED-Tv scherm met professionele en actuele racesimulatie. Tot slot wordt je beursstand voorzien van Formule F1 decoratie zoals Formule 1 banden, velgen, beachflags en aankleding van uw beursstand.

 

Wat kan je daarnaast huren bij de simulator?

Naast de standaard zaken die je ontvangt bij het huren van de simulator, is het mogelijk om een aantal extra zaken te huren. Zo kan je extra bijpassende Formule 1 decoratie boeken. Deze extra decoratie bestaat uit een originele pitvloer in een kleur naar keuze, Formule 1 banners en nog veel meer. Ook is het mogelijk om de F1 simulator nog realistischer te maken door de Virtual Reality Simulator erbij te boeken. Dit is een virtual bril die de race ervaring versterkt. Ook is het mogelijk om Grid Girls te boeken Tot slot is het mogelijk om prijzen en bekers te boeken voor de winnaars van de F1 race simulator. Dit zorgt ervoor dat bezoekers nog fanatieker worden en beloon je deze bezoekers met hun geleverde prestatie en behaalde resultaat.

 

Wil je meer weten over de F1 race simulator? Neem dan een kijkje op https://www.carsandstars.nl/. indien je vragen hebt, kan je contact opnemen. Hierdoor word je voorzien van de juiste antwoorden op de vragen die je hebt en word je voorzien van extra informatie.

Gerelateerde berichten

American vintage kinderkleding: tijdloze charme voor de jonge garderobe

In een wereld waar mode sneller verandert dan het weer, biedt American vintage kinderkleding een verademing met zijn tijdloze charme en duurzaamheid....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden