Het gehoor beschermen tegen schadelijk geluid

Het gehoor beschermen tegen schadelijk geluid

Geplaatst op

Op het moment dat je tijdens de blootstelling aan schadelijk geluid geen goede gehoorbescherming draagt, dan loop je verschillende risico’s. Zo kan je spraak, waarschuwingssignalen of systeemgeluiden die anderen geven gedeeltelijk niet of helemaal niet waarnemen. Hierdoor wordt de kans op ongelukken vergroot. Het is algemeen bekend dat mensen geen gehoorbescherming dragen, omdat zij daardoor anderen niet kunnen verstaan. Met blootstelling aan schadelijk geluid tot gevolg. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Door gehoorbescherming te dragen die voorzien zijn van speciale filters is het mogelijk om anderen te verstaan terwijl de gehoorgang beschermd wordt tegen schadelijk geluid.

 

Voorkom gehoorschade, het is namelijk niet op te lossen

Het is uiterst belangrijk dat gehoorschade voorkomen wordt. Indien gehoorschade is ontstaan is het namelijk niet meer op te lossen. Het is enkel mogelijk om leren om te gaan met deze gehoorbeschadiging. Een manier om deze beschadiging te voorkomen is door gehoorbescherming  te dragen. De beste gehoorbescherming die je kunt dragen is gehoorbescherming op maat van Hearings. Dit biedt de perfecte bescherming tegen hard geluid doordat de juiste pasvorm hebben. De gehoorbescherming op maat staat ook wel bekend als otoplastieken. Otoplastieken zijn in twee verschillende materialen te verkrijgen. Indien je kiest voor de oordoppen op maat kan je kiezen uit twee verschillende materialen. Zo kan je kiezen voor zachte otoplatieken of harde otoplastieken. De zachte variant is gemaakt van siliconen en is geschikt voor gevoelige oren. Daarnaast is de harde variant gemaakt van acrylaat. Deze oordoppen zijn tot stand gebracht door 3D productie. Hierdoor passen de oordoppen perfect in de oren.

 

Waarom bestel je oordoppen op maat bij Hearings?

Waarom bestel je oordoppen op maat te bestellen bij Hearings? Als je oordoppen op maat bij Hearings bestelt dan ben je ervan verzekerd dat je de beste prijs betaalt. Doordat de otoplastieken van Hearings een lange levensduur kennen, zijn de kosten laag. Daarnaast worden de otoplastieken kosteloos gecontroleerd en krijg je een volledige garantie op lekkage, verlies, diefstal en beschadiging. Tevens doet Hearings niet aan contracten en daardoor zit je nergens aan vast. Ook worden er geen leveringskosten of voorrijkosten berekend.  Dit maken de oordoppen op maat nog goedkoper. Indien blijkt dat je na drie maanden niet tevreden bent met de otoplastieken, dan ontvang je het geld van de aanschaf terug.

 

Heb je interesse in oordoppen op maat en wil je deze aanschaffen? En wil je graag meer informatie over de verschillende typen oordoppen op maat? Bekijk dan de volgende website: https://www.gehoorbeschermingopmaat.nl/otoplastieken. Hierop kan je alle benodigde informatie vinden met betrekking op otoplastieken en zie je precies welke stappen er doorlopen worden indien je de oordoppen op maat hebt besteld. Tevens is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Hierdoor krijg je meteen antwoord op de vragen die je hebt.

Gerelateerde berichten

American vintage kinderkleding: tijdloze charme voor de jonge garderobe

In een wereld waar mode sneller verandert dan het weer, biedt American vintage kinderkleding een verademing met zijn tijdloze charme en duurzaamheid....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden