Kartonnen verpakkingen voor verse producten

Kartonnen verpakkingen voor verse producten

Geplaatst op

verpakkingen van remmert dekker

Verkoop jij diverse verse producten? Dan heb je een goede verpakking nodig om deze producten in te verpakken. Verschillende verse producten dienen gekoeld of bevroren verpakt te worden. Een sterke en compacte verpakking is hierbij erg belangrijk. Bij verse producten draait alles om de houdbaarheid, bescherming en uitstraling. Een product dat er aantrekkelijk uitziet wordt sneller verkocht dan een product dat er minder lekker uitziet.  Om dit te realiseren is een goede verpakking van groot belang. Daarnaast dient een verpakking haar sterkte te behouden in alle omstandigheden.

Naast dat een verpakking het product goed kan verpakken, kan een verpakking ook een toegevoegde waarde toevoegen door de recepten, informatie en tips op de verpakking te laten drukken. Wij kunnen jou voorzien van advies over de verschillende soorten karton, constructies en afwerkingen. Wij hanteren korte communicatielijnen en zijn we in staat snel te schakelen en komen we met een oplossing op maat.

 

Milieu verantwoord en duurzaam ondernemen

Remmert dekker houdt zich al jarenlang bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kartonnen verpakkingen voor verse producten. Deze kartonnen verpakkingen zijn ontwikkeld met oog op het milieu. De opwarming van de aarde en klimaatveranderingen zijn zaken waar je als bedrijf direct wat aan kunt doen door ontwikkeling van milieuvriendelijkere productieprocessen in te zetten. Hierdoor kunnen milieubelastende stoffen aanzienlijk teruggedrongen worden. Tegenwoordig zijn consumenten zich tevens steeds meer bewust van de problemen omtrent het milieu. Indien jouw producten verpakt zijn met de verpakkingsoplossingen van Remmert Dekker, dan is de consument in staat om een stukje bij te dragen aan een beter milieu. Dit is iets wat zij graag willen. Producten kopen die verantwoord zijn voor het milieu. Met de verpakkingen van Remmert Dekker ben je ervan verzekerd dat je als ondernemer milieubewust bezig bent. Alle verpakkingen zijn namelijk voorzien van certificeringen voor duurzaam karton, duurzaam bosbeheer en milieumanagement.

 

Kies voor de verpakkingen van Remmert Dekker

Opzoek naar verpakkingen voor jouw verse producten? Kies dan voor de verpakkingen van Remmert Dekker. In dat geval ben je verzekerd van een vernieuwende verpakkingsoplossing. Van hamburgerdoosjes tot een vleesdoos, alles is mogelijk met de verpakkingen. Remmert Dekker beschikt over creatieve- en technische kennis, hierdoor komen optimale verpakkingen tot stand. Remmert Dekker volgt continu de belangrijke trends omtrent verpakkingen en is daardoor in staat om op iedere vraag in te springen. Wil jij graag innovatieve verpakkingen voor jouw producten? Laat je dan informeren door de verpakking specialisten.

Gerelateerde berichten

American vintage kinderkleding: tijdloze charme voor de jonge garderobe

In een wereld waar mode sneller verandert dan het weer, biedt American vintage kinderkleding een verademing met zijn tijdloze charme en duurzaamheid....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden