Koopjes scoren: vergeet het doel niet tijdens het shoppen!

Koopjes scoren: vergeet het doel niet tijdens het shoppen!

Geplaatst op

Er zijn weinig dingen zo leuk als koopjes scoren met korting. Vandaar dat we De Koopjeshoek ontwikkeld hebben, zodat het nog makkelijker wordt om koopjes te scoren. Maar hoe profiteer jij nou echt optimaal van alle kortingen? Met Black Friday voor de deur is het hoog tijd om even te kijken naar de manier waarop je het meeste profijt haalt uit de spannende aanbiedingen aan het einde van het jaar.

Maak een lijst – écht!

Er zijn nog altijd mensen die direct online gaan kijken naar de spectaculaire aanbiedingen en dan een derde koffiezetapparaat aanschaffen, gereedschap dat achterin de schuur belandt en een hoeslaken dat niet op het bed past. Máár het was ontzettend in de aanbieding, dus dan maakt het toch niet uit?

Zo werkt het helaas niet. Wanneer je de spullen niet kunt of wilt gebruiken, bespaar je het meeste door dit helemaal niet te kopen. Zorg er daarom voor dat je de focus houdt. Maak een lijstje van de dingen die je écht nodig hebt en die je met korting wilt bestellen om zo op de prijs te besparen.

Zorg ervoor dat je de echte kortingen pakt

Grotere webwinkels zijn al snel onoverzichtelijk, gewoon omdat er zo ontzettend veel te vinden is. Daarom is het goed om te zoeken naar de echte kortingen. Vaak kom je erachter dat het bundelen van de aankopen in één winkel bijvoorbeeld veel slimmer is, omdat je dan nóg minder betaalt. Kijk bijvoorbeeld eens bij Maakjeeigensfeer. Daar krijg je gratis verzending bij besteding boven de € 49. Bundel je de aankopen in deze webwinkel en kom je daarmee over de vijftig euro, dan bespaar je ook nog eens op de verzendkosten.

Een planning kan je redden

Begin je op de dag van de aanbiedingen zelf met het zoeken naar de beste deals? Dan is de kans klein dat je succes hebt. Er zijn namelijk ontzettend veel kortingen en vaak duren die maar een paar dagen. Weet je niet precies waar je gaat zoeken en wat je nodig hebt? Dan verdwaal je al snel in de vele mogelijkheden, waarna de moed je in de schoenen zakt. Dus: maak een planning! Zo weet je namelijk precies wat je wilt doen in de weinige uren waarin de echte aanbiedingen gelden.

Dat geldt overigens voor de meeste webwinkels. Maak daarom vooral een lijst van de items die je echt nodig hebt – en kijk vervolgens hoe je het beste kunt profiteren van de uiteenlopende aanbiedingen. Zo koop je wat je echt gaat gebruiken, en dat tegen de laagst mogelijke prijs.

Gerelateerde berichten

American vintage kinderkleding: tijdloze charme voor de jonge garderobe

In een wereld waar mode sneller verandert dan het weer, biedt American vintage kinderkleding een verademing met zijn tijdloze charme en duurzaamheid....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden