Leuke zomerse relatiegeschenken: 4 tips

Leuke zomerse relatiegeschenken: 4 tips

Geplaatst op

De zomer staat voor de deur en wanneer je een relatiegeschenk gaat geven, is het wel zo leuk om een zomers gerelateerd relatiegeschenk te geven aan je klanten. Maar wat zijn nou leuke relatiegeschenken die passen bij de zomer? Wij helpen je graag met het vinden van een leuk geschenk!

Waarom een zomers relatiegeschenk?

Relatiegeschenken geven we vaak in rond kerst en dat is natuurlijk in de winter. Er zijn daarom ook veel verschillende relatiegeschenken die geschikt zijn voor die periode. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat je relatiegeschenken geeft in de zomer, omdat je wilt laten zien hoe blij je bent met je klanten. Je wilt dan natuurlijk wel een relatiegeschenk geven die ook past bij het seizoen. Aan een mooie wintermuts hebben ze natuurlijk niet heel veel midden in de zomer. Hieronder vind je 4 tips voor leuke zomerse relatiegeschenken.

4 tips voor zomerse relatiegeschenken

Wanneer je in de zomer een relatiegeschenk gaat geven, wil je natuurlijk iets geven waar ze direct wat aan hebben. Hieronder een aantal artikelen die je daarbij kunnen helpen

Tip 1: Waterdrinken is erg belangrijk en zeker met het warme weer. Het is daarom bijvoorbeeld erg leuk om een waterfles cadeau te geven, waar het logo van jouw bedrijf op bedrukt staat. Zo zorg je voor wat meer naamsbekendheid en een erg functioneel cadeau.

Tip 2: Een ander leuk idee om tijdens de zomer te geven is een mooi badlaken met het logo erop. Deze kan mooi mee worden genomen naar het strand of het zwembad. Zo zien veel mensen het logo voorbijkomen en kan het ook nog eens goed gebruikt worden.

Tip 3: Allerlei strandspullen zijn natuurlijk altijd leuk om te geven. De zomer staat in het teken van mooi weer en vakanties. Vaak gaan de vakanties richting het strand en daarom zijn strandspullen altijd een goed idee om weg te geven. Ook hierbij kan je er weer voor kiezen om het te laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan frisbees.

Tip 4: Een andere leuke optie is om een koeltas te geven. Een koeltas komt altijd wel van pas tijdens de warme dagen. Ook hierbij kan je het logo er weer mooi op laten bedrukken, zodat het altijd weer terug blijft komen.

Bestel en laat het bedrukken via HSG Relatiegeschenken

Gerelateerde berichten

American vintage kinderkleding: tijdloze charme voor de jonge garderobe

In een wereld waar mode sneller verandert dan het weer, biedt American vintage kinderkleding een verademing met zijn tijdloze charme en duurzaamheid....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden