Mannelijke stijliconen: wie te volgen?

Mannelijke stijliconen: wie te volgen?

Geplaatst op

Stijliconen spelen een grote rol en bepalen samen met modeontwerpers het modebeeld in een specifieke periode.

Daar gaat ook ‘Modelokaal’ volledig mee akkoord. Volgens hen zijn bekende, modebewuste mensen rolmodellen op vlak van mode en motiveren ze bewust of onbewust constant de ontwikkeling van trends.

Sinds jaren is er een echte overvloed aan vrouwelijke stijliconen, maar dit wil zeker niet zeggen dat er een gebrek is  aan mannelijke stijlgoden. ‘Modelokaal’ stelde een uitgebreide lijst op met tien belangrijke, mannelijke stijliconen die je vanaf nu als inspiratiebron kunt gebruiken. Uit deze lijst hebben we drie grote namen op vlak van mode en eigenzinnigheid uitgekozen:

  1. Cary Grant

Met zijn uitstekende smaak wat betreft kostuums, is Cary Grant de nummer één op deze lijst. Hij werd al snel bekroond tot één van de meest stijlvolste mannen ter wereld. Niet enkel dankzij zijn onberispelijke smaak in maatpakken maar ook vanwege het feit dat hij deze steevast op een zeer speciale en eigenzinnige manier wist te dragen. Een maatpak kopen en dragen kan namelijk haast iedereen. Het moeilijke is een persoonlijke toets te geven aan je maatpak, en dat deed Cary Grant als geen ander.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/falke-run-sokken

  1. Johnny Depp

Wanneer je de naam Johnny Depp hoort, is het woord ‘eigenzinnig’ waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt. Klakkeloos de laatste modetrends opvolgen is iets dat je Johhny Depp zeker nooit zult zien doen. In tegendeel, zijn outfits zijn steevast erg eigenzinnig, individueel en niet te vergeten bijzonder. Johhny Depp zijn stijl kan misschien wat te extravagant zijn voor veel mannen, maar toch zouden velen een voorbeeld aan hem kunnen nemen.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/kniekousen-heren

  1. Ryan Gosling

Ryan Gosling wordt ook wel de moderne James Dean genoemd. En met zijn casual stijl laat hij erg veel meisjes- en vrouwenharten sneller slaan. Alhoewel zijn gezicht daar natuurlijk ook een kleine rol bij speelt.

Gerelateerde berichten

American vintage kinderkleding: tijdloze charme voor de jonge garderobe

In een wereld waar mode sneller verandert dan het weer, biedt American vintage kinderkleding een verademing met zijn tijdloze charme en duurzaamheid....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden