Thermosbeker ‘to go’

Thermosbeker ‘to go’

Geplaatst op

Koffie meenemen? Dat doen we tegenwoordig echt niet meer in een plastic bekertje. En eigenlijk ook niet in papieren bekers. Want waarom wegwerpbekers gebruiken als je maar één keer een goede beker hoeft aan te schaffen? De thermosbeker maakt een eind aan al die verloren bekers in de prullenbak. Tijd voor een schone aanpak!

Thermosbeker

Een thermosbeker functioneert eigenlijk precies hetzelfde als een thermosfles: het houdt je drankje heerlijk warm voor een paar uur, zodat jij onbezorgd onderweg bent van A naar B in de wetenschap dat je nog een heerlijk kopje koffie tegoed hebt. Of een ijskoud glas water natuurlijk, want koel houden dat kan een thermosfles ook. Een thermosbeker is niet veel anders dan een fles, maar is kleiner en lijkt in uiterlijk meer op een beker. Een thermosbeker functioneert in veel gevallen dan ook meer als een vervanging van de ‘coffee to go’. Een kopje koffie dus, dat gemakkelijk in de hand ligt als jij even een ommetje maakt of van je auto naar je werkplek loopt. Gemakkelijker wordt het niet!

Jouw unieke beker

Het leuke van thermosbekers is dat ze in alle maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Je kunt dus vrolijk op pad met jouw eigen unieke beker. Kies bijvoorbeeld voor een hyper modern design met de futuristische thermosbeker van Contigo. Er is een breed scala aan te kiezen kleuren én je bent voorzien een goede kwaliteit, waarmee je zeker weet dat je goed zit. Want er is één ding dat zeker belangrijk is bij een thermosbeker, en dat is dat hij jouw vloeistof goed warm houdt. Gelukkig zijn de meeste thermosbekers daar prima toe in staat, maar dit is wel afhankelijk van het materiaal. Kijk dus naar het materiaal waarvan de beker gemaakt is. Een goede thermosbeker moet jouw vloeistof in ieder geval een paar uur goed warm kunnen houden.

Een thermosbeker die bij je past

Waar moet de thermosbeker nog meer aan voldoen, behalve dat het jouw kopje koffie lekker warm houdt? Als jij veel onderweg bent wil je natuurlijk dat de beker een beetje stootbestendig is. Hiervoor kun je dus het beste zoeken naar een beker van roestvrijstaal. Deze bekers zijn schokbestendig en gaan niet lekken als er toevallig per ongeluk een buts in komt. Ook het formaat is natuurlijk belangrijk. Een beker is kleiner dan een thermosfles en dus handzaam. Maar deze moet dan wel fijn in de hand liggen. In zo’n handzame beker past meestal ongeveer driehonderd tot vierhonderd centiliter. Ben jij een flinke koffieleut en heb je daaraan echt niet genoeg? Dan kun je beter kiezen voor een thermosfles met een grotere inhoud. Ben je er nog niet helemaal uit? Neem een kijkje op thermosfles.nl!

Gerelateerde berichten

American vintage kinderkleding: tijdloze charme voor de jonge garderobe

In een wereld waar mode sneller verandert dan het weer, biedt American vintage kinderkleding een verademing met zijn tijdloze charme en duurzaamheid....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden