5x creatieve toepassingen van betonblokken voor tuin en interieur

5x creatieve toepassingen van betonblokken voor tuin en interieur

Geplaatst op

Betonblokken worden doorgaans gebruikt voor grote bouwprojecten en bouwconstructies. Wat veel mensen niet weten is dat betonblokken ook prima ingezet kunnen worden in bijvoorbeeld de tuin of zelfs binnenshuis. In dit blog vertellen we je over 5 creatieve toepassingen van betonblokken in de tuin en interieur.

Betonblokken zijn goedkoop in de aanschaf, maar ook bijna niet kapot te krijgen. Ze zorgen voor een industriële en robuuste uitstraling.

Bank in de tuin gemaakt van betonblokken

Een goedkoop en creatief alternatief voor een bank in de tuin: een bank van betonblokken. Versier de bank met kussens en plaids. De gaten kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld planten of bloemen. Ook kun je de bank een leuk kleurtje geven met betonverf.

Nachtkastje van beton

Beton is goed om te schilderen met betonverf. Je kunt dus alle kanten op in kleur. Bovendien zijn de betonblokken robuust en stevig, zodat ze kunnen worden gebruikt in een kinderkamer of andere toepassingen in je interieur.

Kast van betonblokken

Voor een kast heb je slechts enkele cellenbetonblokken nodig. Deze betonblokken zijn een stuk lichter dan normale betonblokken en perfect voor gebruik binnenshuis voor een speciaal interieur. Met prachtige eiken planken of robuuster steigerhout kan je het meubilair naar eigen wens afwerken. Voor wat extra kracht gebruik je betonlijm.

Betonblokken als basis voor een buitenkeuken

Een buitenkeuken gemaakt van betonblokken is een goedkoop alternatief van een standaard buitenkeuken. Deze keuken laat zien dat een mooie buitenkeuken niet per se heel duur in de aanschaf hoeft te zijn. Met een aantal betonblokken creëer je al een prachtige creatie in de tuin.

Houtopslag van betonblokken

Een houtopslag van betonblokken is erg handig om hout in op te bergen voor de houtkachel. De U-elementen kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt. Het leuke is dat wanneer je uit bent gekeken op de vorm van, je gewoon iets anders kunt maken. Zeer handig voor verschillende toepassingen in de tuin.

Gerelateerde berichten

Het nut van werkschoenen kopen

Werken in de bouw, industrie, logistiek of zelfs in de gezondheidszorg vereist vaak specifieke uitrusting. Een essentieel onderdeel van die...

Lees meer

Is een waterfilter kopen noodzakelijk tegenwoordig?

De laatste jaren is er een opkomst in de verkoop en populariteit van waterfilters voor thuisgebruik. Terwijl sommigen zweren bij de voordelen van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden