De voordelen van een bubbelbad

De voordelen van een bubbelbad

Geplaatst op

Een bubbelbad? Dat wil eigenlijk iedereen wel in huis. Veel mensen besluiten er echter toch van af te zien. Overbodige, geldverspillende luxe, en wat zullen de buren wel niet denken? Dat zijn argumenten die je hoort om toch vooral niet zo een bad in je huis te laten plaatsen. Daarmee doe jij jezelf tekort. Want er zijn voldoende redenen om toch vooral wel een bubbelbad in je huis te laten plaatsen. En trek je dan maar eens niets van de omgeving aan.

Typisch Nederlands: een bubbelbad wordt al snel als overdreven gezien

Het is typisch Nederlands om een ligbad als normaal te beschouwen en een bubbelbad als een duur luxeproduct weg te zetten. En dat terwijl een ligbad zelfs duurder kan zijn dan een bubbelbad. Dus waarom zou je het met een gewoon ligbad doen, terwijl je op dezelfde plek een heerlijk bad met bubbels aan zou kunnen leggen? En terwijl dat je niet eens heel veel meer geld kost? Een bad maak je zo duur als je zelf wenst. Je hebt inderdaad best dure uitvoeringen, er zijn echter ook baden die wat betreft de prijs eerder goedkoop dan duur genoemd kunnen worden.

Een bad is gewoon goed voor je gezondheid

Een bad met bubbels is bovendien goed voor je gezondheid. Zeker als je te maken hebt met chronische gewrichtsklachten en klachten aan de spieren. Dan is het verstandig om regelmatig een bad te nemen. Mensen met problemen aan de gewrichten zullen merken dat de pijnklachten afnemen en dat ook de spieren soepeler worden. Nog iets, omdat het water warm is, zal je hartslag versnellen. Dat bevordert weer de bloeddoorstroming. Mensen die gediagnosticeerd zijn met een hoog cholesterolgehalte of met aderverstopping hebben dus zeker ook baat bij een bad. En dan kan een half uurtje al voldoende zijn. Mensen die slaapproblemen hebben, varen ook al wel bij een goed bad. In een bubbelbad kom je echt tot rust en ontspan je daadwerkelijk. Mensen die elke dag een half uur in het bad gaan, vallen bovendien sneller en gemakkelijker af.

Een bad is goed voor de spieren en heeft een sterk ontspannende werking

En dan nog. Waarom zou je jezelf geen bubbelbad mogen gunnen? Een bad dat een zeer ontspannende werking heeft. Zeker na een dag hard werken kom je in het bad even heerlijk tot rust. Je laat de stress in het bad achter. Koop je dan toch een bad, overweeg dan een bad met zogenaamde hydrojets. Deze speciale sproeikoppen hebben een massagefunctie en maken de beleving en het genot nog groter.

Je huis wordt zo meer geld waard

Nog een argument om toch vooral wel een bubbelbad te nemen is dat je huis met een bad meer waarde heeft dan zonder. Zeker de kopers van nu zijn veeleisend, zeker als het de badkamer betreft. Met een bubbelbad wordt elke badkamer luxer en completer en word je huis uiteindelijk meer waard. Meer in elk geval dan dat het bad je gekost heeft. Genoeg redenen om vooral wel een bad met bubbels te kopen. Doe jezelf dus niet tekort: koop hier je bubbelbad van Douchezaak.

Gerelateerde berichten

American vintage kinderkleding: tijdloze charme voor de jonge garderobe

In een wereld waar mode sneller verandert dan het weer, biedt American vintage kinderkleding een verademing met zijn tijdloze charme en duurzaamheid....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden