Geld besparen met deze 6 tips!

Geld besparen met deze 6 tips!

Geplaatst op

Tegenwoordig wordt alles steeds duurder, en daarom is het verstandig af en toe op te letten wat je uitgeeft. Wij geven je zes tips om geld te besparen!

Tip 1: Energierekening

Uit betrouwbaar onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat het jaarlijks veranderen van energiemaatschappij loont. Deze prijzen fluctueren en daarom is het belangrijk goed uit te zoeken welke energiemaatschappij het betreffende jaar de energie het goedkoopst aanbiedt. Laat je echter niet verleiden door bijzaken zoals cadeaus, deze zijn in de meeste gevallen gewoon doorberekend in de prijs.

Tip 2: Abonnementen

Ga na van welke abonnementen je afscheid kunt nemen. De meeste mensen hebben aardig wat abonnementen lopen die eigenlijk overbodig zijn. Lees je nog wel alle kranten en tijdschriften? Aan welke goede doelen geef je een vast bedrag per maand uit? Zet alles op een rijtje en bekijk welke je kunt wegstrepen.

Tip 3: Supermarktaanbiedingen

Supermarkten hebben vaak één of meerdere keren per jaar acties zoals 1+1 gratis. Sla bij deze acties lang houdbare producten groots in, op lange termijn zal dit erg veel geld schelen. Maak voor het boodschappen doen ook altijd een lijstje, op deze manier koop je alleen de dingen die je nodig hebt en voorkom je impulsaankopen.

Tip 4: Kringloop

Heb je iets nieuws nodig voor in je modern interieur of in de tuin? Neem dan eerst een kijkje bij de plaatselijke kringloop. Het zal je verbazen hoeveel mooie spullen hier nog staan die voor een mooie prijs opgepikt kunnen worden.

Tip 5: Gratis afhalen

Er zijn op Facebook veel ‘gratis op te halen’ groepen. Hier bieden mensen spullen aan die ze niet meer gebruiken maar waar anderen wellicht nog wel iets mee kunnen. Hetzelfde geldt voor Marktplaats, ook hier worden veel gratis producten aangeboden. Misschien zit er wel iets voor jou tussen voor de meisjeskamer van je dochter!

Tip 6: Vakanties

Ben je er al vrij vroeg uit waar je volgende vakantie naar toe gaat? Wacht niet met boeken. Veel vluchten worden alleen maar duurder na verloop van tijd. Twijfel dus niet, boeken maar!

Welke tips ga jij zeker gebruiken?

Gerelateerde berichten

American vintage kinderkleding: tijdloze charme voor de jonge garderobe

In een wereld waar mode sneller verandert dan het weer, biedt American vintage kinderkleding een verademing met zijn tijdloze charme en duurzaamheid....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden