Tegels van topkwaliteit in De Koopjeshoek? Jazeker! Op de website van Tegelpaleis worden wekelijks tegels van A-merken aangeboden tegen bodemprijzen. Hoe dit mogelijk is? Doordat ze groot inkopen en goede contacten met de fabrieken onderhouden.

A-merken tegels

Tegelpaleis heeft een groot assortiment tegels van A-merken zoals ABK en Atlas Concorde. De meeste tegels zijn van Spaanse of Italiaanse afkomst. Hieronder zie je een overzicht van de aangeboden merken.

Abk Ariostea Atlas Concorde Blustyle Casa Dolce Casa
Castelvetro Ceaser ceramiche Cercom Cerdomus Coem
Cotto d’Este Century Ergon Emil Ceramica Herberia
Italgraniti Lea Ceramiche Marazzi Magica Mirage
Mo-da Michel Oprey & Beisterveld Porcelanite Dos Provenza Rex Ceramiche
Sant Agostino Serenissima Tagina Unicorn Starker

Houtlook tegels

Steeds vaker zie je ze in moderne woningen: tegels met houtlook. En dat is helemaal niet zo gek, het ziet er namelijk fantastisch uit! Je vloer lijkt van hout, maar is gewoon van hoge kwaliteit steen. Mors je iets op de vloer? Geen probleem! Dat veeg je zo op met een doekje! Vloertegels met een houten look behoren wat ons betreft tot de leukste interieurtrends van dit moment.

Showroom

Online een mooie houtlook tegel gevonden? Om echt een goed beeld te krijgen van de tegel die je wilt hebben, kun je het beste naar de 500m2 showroom van Tegelpaleis in IJsselstein (nabij Utrecht) gaan. De specialisten ter plaatse helpen je graag met je keuze.