Inspiratie voor de leukste relatiegeschenken in de horeca

Inspiratie voor de leukste relatiegeschenken in de horeca

Geplaatst op

Op zoek naar het leukste relatiegeschenk voor in de horeca? Dan kun je vast en zeker wel de nodige inspiratie gebruiken. Er is simpelweg te veel keuze als je op zoek bent naar het leukste relatiegeschenk in de horeca. Daarom gaan wij je helpen bij kiezen! Wij hebben de beste geschenken namelijk voor je gevonden!

 

Laten we vooraf een greep uit het assortiment van mogelijkheden nemen. Je alles behalve beperkt in je keuze. Van notitieblokken, aanstekers tot mokken en luxe pennen. Er is dus altijd wel een keuze die je kunt maken. Het is goed voorafgaand aan je keuze het doel van je relatiegeschenk te weten. Wil je mensen bereiken, vaste klanten belonen of is het echt om je waardering uit te spreken. Aan de hand van jouw doel maak je altijd de beste keuze waarbij je eveneens een begroting kunt maken van de mogelijke kosten. 

relatiegeschenken horeca

Wil je bijvoorbeeld een aansteker bedrukken? Dan is dit absoluut een geschikt geschenk dat je zelfs kunt inzetten als weggevertje. De teksten of het logo op een aansteker wordt doorgaans altijd gelezen door de gebruiker. Hoe vaak wordt er trouwens niet gevraagd om een vuurtje?

De beste weggevertjes in de horeca

Er zijn verschillende momenten in de horeca die je kunt gebruiken om bezoekers en je klanten een weggevertje te geven. Je hebt er vast en zeker ook wel eens een aantal voorbij zien komen. Van heerlijke pepermuntjes na het uit eten gaan tot aanstekers en pennen. Je kunt deze weggevertjes inzetten om de klant met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Met een goed gevoel naar huis betekent immers een tevreden klant die je later misschien nog eens mag bedienen.  

 

Je investeert met een weggevertje dus indirect op de gunfactor. Klanten waarderen deze toevoeging absoluut. Een slimme keuze die je kunt maken dus. Waarbij jij je laat inspireren door de verschillende momenten binnen je bedrijf. Met name weggevertjes zijn bedoeld voor klanten (de consument) en in mindere mate voor zakenrelaties.

Promotie gerelateerde items

Ben je meer op zoek naar promotie gerelateerde items? Kies dan voor mokken en bekers met je logo, bedrijfsnaam of een merk dat je verkoopt. Het is de manier om klanten iets te geven aan relaties waarbij je naam nadrukkelijk zichtbaar is. Dat is namelijk een voordeel voor je toekomst.

 

Kies bijvoorbeeld voor een wijngeschenk box met wijn, opener en luxe glazen. Een leuke kaas geschenken box of toch een mooie stevige tas die overal naartoe meegenomen kan worden. Deze zijn doorgaans een luxe wat perfect is om aan echte zakenrelaties binnen je netwerk cadeau te geven.

Duurzaam en vernieuwend

Tot slot is duurzaamheid een hot item waarmee je dus een mooi signaal aan je klanten kunt geven. De duurzaamheid en bruikbaarheid van relatiegeschenken is vernieuwd. Waardoor je echt verzekerd bent van een exclusief en vooral leuk relatiegeschenk. De materialen die voor duurzame relatiegeschenken worden gebruikt zijn doorgaans gerecycled of van echt goedgekeurde natuurlijke materialen gebruikt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden