Tips voor het kopen van de juiste polo

Tips voor het kopen van de juiste polo

Geplaatst op

Je bent op zoek naar een polo, maar wat voor polo? Waar moet je aan denken als je er een wil kopen? Misschien kies je wel voor een luxe heren polo van GENTILUOMO. Alle heren zijn vaak dol op een polo en daarom moet je deze ook wel een aantal in je kast hebben liggen. Ze kunnen altijd goed van pas komen want voor iedere gelegenheid zijn ze geschikt. Het poloshirt zou je in de zomer kunnen dragen (in plaats van een overhemd bijvoorbeeld). Als je een zakelijk uitje hebt dan is een nette polo ook zeker een goede keuze. Je hebt ze namelijk in allerlei kleuren en designs. Laat je daarom inspireren door het ruime aanbod en zorg dat je weet waar je rekening mee moet houden om deze te kopen.

Tips bij aanschaf van een polo shirt op een rijtje

Je wil graag een poloshirt dragen in de zomer, maar ook in de winter of het liefst het hele jaar door? Geen probleem dit kan namelijk heel goed, maar je moet wel goed kijken welke polo er dan bij je past. Welke kleur? Wat voor design? Het eerste waar je naar moet kijken is dat je een polo kiest die bij je lichaam past. Vervolgens gaat het er ook om dat deze comfortabel zit. Zorg in ieder geval dat je de juiste maat en kleur kiest. Welke broek ga je erbij dragen en welke schoenen? Je wil wel dat de outfit goed bij elkaar past, anders is het ook geen gezicht natuurlijk.

Polo voor slanke mannen

Als je een slanke lichaamsbouw hebt, dan ben je misschien ook wel wat langer dan gemiddeld. Je kunt dan een polo kiezen met regular pasvorm. Als je een slim fit polo kiest, dan zal de nadruk toch net wat te veel gelegd worden op een slank lichaam. Dit kan als je erg lang bent van jezelf toch wat slungelig overkomen en dat wil je natuurlijk graag voorkomen. Nu je dit weet kan dat ook voorkomen worden! Als je dan denkt aan regular, dan is het voordeel dat deze wat losser is en dan ziet het er ook veel netter uit. Een lichte kleur is vaak waar de heren de voorkeur aan geven en dat staat je dan ook goed. Een polo mag nooit te strak zitten, maar veel te los is ook niet mooi.

polo

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden