Top 5 bordspellen voor volwassenen

Top 5 bordspellen voor volwassenen

Geplaatst op

Natuurlijk ben je nooit te oud voor het spelen van diverse bordspellen tijdens een gezellige spelletjesavond. Zelfs voor volwassenen kun je diverse bordspellen om te genieten van een heerlijke spelletjesavond en daarom vind je hier de top 5 bordspellen die je moet overwegen.

30 seconds

30 seconds is het ultieme bordspel om jullie teamwork op de proef te stellen en kan met een grote groep spelers worden gespeeld. Omschrijf de woorden op het opdrachtenkaartje zo duidelijk mogelijk zodat jouw teamgenoten deze binnen 30 seconden succesvol raden en je verder over het bord kunt lopen.

Monopoly

Natuurlijk is Monopoly altijd een gezellig bordspel voor jong en oud. Beweeg je over het bord en koop de vakjes naar jouw keuze, zodat iedereen die hierop terecht komt jou moet betalen. Niet genoeg geld over voor een betaling? Maak het spel dan nog leuker door bijvoorbeeld een shotje te nemen.

bordspellen

Stratego

Ben jij de volwassene met de beste strategieën? Laat deze dan zien in een klassiek potje Stratego. Versla de rest door wijze keuzes te maken en logische stappen te zetten.

Kaartspellen in combinatie met een bord

Uiteraard zijn er een aantal leuke kaartspellen die meer geschikt zijn voor volwassenen dan kinderen. Deze kaartspellen kun je combineren met een simpel bordspellen bord, waar je steeds een stap vooruit mag zetten als je het spel wint.

Black Stories

Een spel vol moorden en misdaden makend de spelletjesavond net een stukje spannender. Denk logisch na om de misdaden aan de hand van een korte beschrijving op te lossen.

Cards Against Humanity

Tijdens Cards Against Humanity wordt er een situatie kaart op tafel neergelegd en moeten de spelers deze verder aanvullen met één van de kaarten in hun handen. De spelleider bepaald vervolgens welke aanvulling het beste is. De kaarten bevatten grof taalgebruik en volwassen onderwerpen. Dus niet geschikt voor kinderen, maar wel lachen voor volwassenen.

Haal ze nu in huis

Voor een volwassen spelletjesavond kan je gemakkelijk bordspellen kopen via KoningBordspel.nl. Met een groot aanbod aan diverse bordspellen maak je een gezellige spelletjesavond onder de volwassenen compleet.

Gerelateerde berichten

American vintage kinderkleding: tijdloze charme voor de jonge garderobe

In een wereld waar mode sneller verandert dan het weer, biedt American vintage kinderkleding een verademing met zijn tijdloze charme en duurzaamheid....

Lees meer

Het nut van werkschoenen kopen

Werken in de bouw, industrie, logistiek of zelfs in de gezondheidszorg vereist vaak specifieke uitrusting. Een essentieel onderdeel van die...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden