Wat maakt een foto tegeltje een leuk cadeau

Wat maakt een foto tegeltje een leuk cadeau

Geplaatst op

Op zoek naar een origineel en uniek cadeau? Bijvoorbeeld voor een verjaardag of zwangerschap of een afscheid van iemand? Geef dan een tegeltje cadeau! Heb je een zwangere collega of vriendin of een verjaardag waar je niet weer met een cadeaubon of bloemen en een fles wijn aan wil komen? Of zoek je iets leuks voor een jubileum? Wil je iets unieks, dan moet je op zoek naar een origineel cadeau, maar dat is niet altijd even makkelijk. Wij geven je deze tip voor het ontwerpen van een foto tegeltje voor een onvergetelijk cadeau!

Tegel met persoonlijke spreuk

Ben je al enige tijd op zoek naar een cadeau voor een goede vriend of vriendin, broer, zus of voor je ouders bijvoorbeeld? Kies dan voor een tegeltje met een persoonlijke spreuk, één waarvan je weet dat degene voor wie de tegel is dit ontzettend leuk, grappig of mooi zou vinden. Een tegel is één van de meest persoonlijke cadeautjes om te geven. Je kan een tegeltje laten bedrukken met een tekst of spreuk naar keuze, waarbij  je zelfs het lettertype en de kleuren kan kiezen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is wat creativiteit in het bedenken van wat je op het tegeltje zou willen zetten. Je kan ook kiezen voor een tekening of plaatje en via speciale software kun je het tegeltje online zelf ontwerpen. Een gepersonaliseerd tegeltje maken en versturen naar een vriend, kennis of familielid is een cadeau waar men jarenlang plezier van zal hebben.

Spreekwoord

Mocht je het lastig vinden om een persoonlijke spreuk te bedenken voor degene aan wie je het cadeau geeft, denk dan aan een leuk spreekwoord of een spreekwoord dat van toepassing is op die persoon. Spreekwoorden spreken altijd wel tot de verbeelding en spreekwoorden zijn voor bijna elke gelegenheid wel te vinden. Denk aan de tot de verbeelding sprekende spreekwoorden voor gelegenheden als een bruiloft, een verjaardag of een mooie afscheidstegel voor een vertrekkende collega.

Tegel met foto

Misschien wel de leukste versie van de tegel als cadeau is het laten drukken van een foto op een tegel. Natuurlijk is het mogelijk om uit alle soorten stijlen en vormen te kunnen kiezen; hoe leuk is een Delftsblauwe tegel met een mooie, gekke, grappige of bijzondere foto erop! Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden om een gepersonaliseerd en uniek fototegeltje te ontwerpen te laten bedrukken en zo een bijzonder cadeau te geven.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden